Продукти харчування, користь яких згадується в сунне

харчування

Оливкова олія є відмінним засобом для лікування проблем волосся і шкіри, воно бореться з ознаками старіння і лікує запалення шлунка.

Пророк (хай благословить його Аллах і вітає) сказав: «Смакуйте оливкова олія і втирайте його в тіло, бо дерево це священне» (Тірмізі).



Було доведено, що молоко зміцнює спину, сприяє правильній роботі мозку, відновлює зір і рятує від забудькуватості.

Ібн Аббас (нехай буде задоволений ним Аллах) повідомляє, що наш Пророк (мир йому і благословення Всевишнього) з усіх напоїв найбільше любив саме молоко.

Воно збільшує стійкість організму, тамуючи при цьому спрагу. Сприяє нормалізації травлення, покращує текстуру шкіри, знімає стрес і напруження.

Однак надмірне вживання даного напою може спричинити за собою проблеми із зором і ослаблення суглобів.

Наш улюблений Пророк (хай благословить його Аллах і вітає) сказав, що гранат захищає від шайтана і злих намірів протягом 40 днів.

Перераховувати корисні властивості граната можна нескінченно: лікує хворе горло, нейтралізує кислоту в шлунку, покращує травлення, очищає кров, бадьорить і стимулює організм, зміцнює нерви.



Мед використовується для підвищення апетиту і зміцнення шлунка. Це найкраща їжа, напій і ліки. Пити мед краще натщесерце, розбавляючи його в теплій воді, як це робив Пророк Мухаммад (хай благословить його Аллах і вітає).

Посланник Аллаха (хай благословить його Аллах і вітає) говорив:

«Будинок, в якому немає фініків, все одно що будинок без їжі» (сахих Муслім),

«Хто з'їсть з ранку сім фініків сорту аджва, тому в цей день не зашкодить ні отрута, ні чаклунство».

Виноград очищає кров, відновлює енергію і життєву силу, зміцнює нирки і очищає кишечник. Пророк Мухаммад (хай благословить його Аллах і вітає) дуже любив виноград і ізюм.

Слід зазначити, що жодна дія або звичка нашого Пророка (хай благословить його Аллах і вітає) ніколи не були без причини або мудрості, тому ми повинні стежити за своїм здоров'ям і харчуванням.

Якщо Ви виявили орфографічну помилку, будь ласка, виділіть її та натисніть клавіші Shift + Enter. щоб повідомити нам.

Якщо Ви виявили орфографічну помилку, будь ласка, виділіть її та натисніть клавіші Shift + Enter. щоб повідомити нам.

Сайт створений і управляється командою uuu.in.ua . Мета - привернути увагу мусульман до того гарного і корисного, що нас оточує. Нас не цікавлять чужі гріхи, помилки, плітки і скандали. Ми намагаємося зрозуміти, які є можливості для творчого життя в суспільстві і як їх реалізувати на благо людей і, як сказано в Корані, «щоб Слово Боже стало найвищим».

випадкові новини